Látogató számláló

0
0
6
2
2
3
1

FONTOS HÍR A GAZDÁKNAK

2015.03.01-től az unióból érkező összes árút az EKAER rendszerben rögzíteni kell. Ahhoz, hogy az Ön által beszerzésre kerülő gépeket ÁFA mentesen lehessen elszámolni, fontos, hogy ismerkedjen meg az új előírásokkal
Kérjük először olvassa el az alábbi tájékoztatót.
ELOLVASOM !!!

Új gépek az Ön igényére

Több külföldi gyártó termékeit forgalmazhatjuk. A JD  International gyárai magyarországon csak a KITE-t szolgálja ki.Ez nem jelenti azt, hogy Ön csak a KITE készletéből vásárolhat. Partnereink JD igényét uniós beszerzéssel más EU ország kereskedőitől közvetítjük.

Használt gépek

Használt de nem elhasznált gépek németországi partnereinktől.
Listánkban ellenőrzött partnerektől talál gépeket. Garantáljuk, hogy a rajtunk keresztül beszerzett gépek okmányai rendben lesznek, nem lesz vizsgáztatási problémája. Az Ön által talált gépeket is bonyolítjuk, házhoz szállítunk, megszervezzük a finanszírozást.

ASZF

ASZF

Gépet keresek

Gépet keres, közölje velünk!!!

 

Ellenőrzött, minősített partnereink gépeit, közvetlenül oldalunkon is megtalálja. Az így található gépekről tudni kell, hogy a termék gyári kereskedőjétől szerezzük be. Betartja a mezőgazdasági gépkereskedelem európai szabályait. Garancia és szavatossági kérdésekben korrekt. Ezektől a partnerektől általában új gépeket is vásárolunk.

Amennyiben oldalunkon nem találja azt a gépet amit keres, töltse ki az űrlapot, megkeressük Önnek, és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Amennyiben az Ön számára megfelelő gépet találtunk, a beszerzés bonyolítását, az EKAER jelentéseket és kétnyelvű adásvételi szerződéseket elkészítjük Önnek. Az így rajtunk beszerzett gép okmányai rendben lesznek.

EuroLand segítő munkatárs
Név
Telefonszám
E-mail cím
Megjegyzések
Mikor tervezi a vásárlást
Milyen gépet keres
Használt
Új
Mit keres
Gyártó
Teljesítmény
Kombájn kategória
Ha pontos típust szeretne adja meg
Finanszírozási igény
van
nincs
Honlap készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.